Почитувани,

         Со особено задоволство Ве покануваме на Тематски Семинар, а воедно и Завршен настан за 2017 год. во организација на Натусана Скопје и Здружението на Физиотерапевти на Р. Македонија на 16.Декември 2017 год. со почеток во 11:00 часот, на тема:

 

ТРЕТМАН СО АЛГАСАН КАЈ СПОРТСКИ ПОВРЕДИ

           Здружението на физиотерапевти на Р.Македонија во соработка  со Клиничката Болница Аџибадем СИСТИНА на 16.09.2017 год. организираше едукативен семинар, на тема: ,,РЕХАБИЛИТАЦИЈА ВО НЕВРОЛОГИЈА”

Во периодот од 26-28 мај 2017 година во х. Каментица во Охрид,во организација на Здружението на физиотерапевти на Р. Македонија се одржа традиционалниот пролетен семинар на тема "Рехабилитација кај Спортски повреди"- Мултидисциплинарен пристап.

ПОКАНА ЗА ЕДУКАТИВЕН СЕМИНАР
Почитувани,

Со особено задоволство Ве покануваме на едукативен семинар во организација на
Здружението на физиотерапевти на Р.Македонија, а во соработка со Клиничка Болница - Тетово на 25.03.2017 год. со почеток во 13.00 часот, на тема:

ЈУМЕИХО ТЕРАПИЈА

Идни настани

No events found