Почитувани,
Со особено задоволство Ве покануваме на едукативен курс по Ортопедска Мануелна Терапија по концептот на Клатенборн Евјент, Модул 1 – Долни екстремитети, во организација на Здружението на Физиотерапевти на Р.Македонија, кој за прв пат се одржува во нашата држава.
 

Почитувани,

 

Со особено задоволство Ве покануваме на тродневен едукативен курс за Кинезио Тејпинг, Проценка, Фундаментални Концепти и Техники.  од 16-18 Февруари 2018 год. во организација на Здружението на физиотерапевти на Р.Македонија, а во соработка со Кинезио Универзитет САД.

Почитувани,

Со особено задоволство Ве покануваме на дводневен едукативен курс за Остеопатска Спинална Манипулација Киропрактика од 20-21 Јануари 2018 год. во организација на Здружението на физиотерапевти на Р.Македонија, а во соработка со ОМТ тренинг- Лондон, В.Британија.

Идни настани

No events found